Nyheder
Startside ] Op ]

 

På denne side kan du holde dig orienteret om nyheder siden dit sidste besøg.

Seneste opdatering fremgår af startsiden. Almindelig ajourføring/opdatering af informationer omtales ikke her under "Nyheder". Men ellers er det her du kan holde dig orienteret om udvikling af hjemmesiden og dens "tilbud".

18. februar 2005

BEMÆRK at URL til Stoffers Frederiksbergsider er ændret til: http://home19.inet.tele.dk/pade/ 

13. februar 2005

De to nye sider under Åhuset (se under 9. januar 2005) er nu fuldt opdaterede, dvs. de dækker perioden fra Åhuset åbningsudstilling i 1988 og frem til i dag.

Sivertsen er opdateret med kataoget fra udstillingen "i øjenhøjde" og Stoffers Frederiksbergsider er udbygget med Udstillinger i 2005, en oversigt over udstillingerne i Møstings Hus og Byggeriets Hus.

 

9. januar 2005

Så sker der noget nyt.  Åhuset er udvidet med to sider: Udstillingsarkiv med kronologisk oversigt over udstillingerne igennem årene. Kunstnere hvor de kunstnere som igennem årene har udstillet er ordnet alfabetisk efter fornavn. Siderne er under konstruktion idet de endnu ikke er fuldstændige .

13. december 2003

Se de varme tips under "Julehilsen"

 

20.januar 2002

Få din egen personlige mailadresse: Stoffers kan nu tilbyde personlige mailadresser til familiemedlemmer mv. Du kan vælge mellem 

"dit navn"@pade.dk

"dit navn"@egedal-christoffersen.dk

"dit navn"@stoffers.dk

Du vælger selv "dit navn". 

Betingelser: Du skal være tilmeldt mit slægtsregister, men du behøver ikke at få dit navn og andre oplysninger med i det register der offentliggøres her på sitet. 

Det er ikke helt gratis, men koster 120 kr. pr. år. Det er det beløb, som mit WEBhotel opkræver for at administrere en postkasse. Postkassen er dog gratis for studerende.

Din nye mailadresse er en web-mail som du har adgang til fra enhver pc med internetadgang. Al post  kan evt. videresendes til din standardpostkasse hos din internetudbyder eller din arbejdsplads. Det er kun dig selv der kan læse din post. Mailserveren administreres af Digiweb. Jeg kan alene oprette og slette brugere samt tildele midlertidigt password. 

Du kan se hvorledes postkassen fungerer. Skriv "mail.pade.dk" i din internetbrowser og log dig på som test@pade.dk (user id) og brug 1234 som password.

Du bliver registreret og oprettet som bruger ved at sende tilmeldingsformularen. Hvis du allerede er registreret kan du nøjes med at sende en mail med oplysning om ønsket mail adresse. Betalingen for det første år 120 kr. bedes samtidig eller senest inden 3 måneder fra oprettelsen overført til min girokonto 1 17 45 68 (reg.nr. 1199).

 

17. og 18. november 2001

Der er ny forside - det har du jo allerede observeret - og så er der sket mindre redaktionelle justeringer som tydeliggør at sitet nu også kan kaldes under domænenavnet www.pade.dk.

Det sidste betyder at registrerede personer med efternavnet "Pade" nu kan få en personlig mailadresse under pade.dk. 

10. august 2001

Slægtsbasen er opdateret, og den har samtidig fået et lidt anderledes layout.  Opdateringen betyder, at der nu er mere end 900 personer i web udgaven. Jeg skylder Anna Lise Christoffersen stor tak, fordi hun velvilligt har stillet sine slægtsdata til rådighed. Det betyder, at jeg nu også har fået min farfars aner med, så basen nu dækker alle mine bedsteforældres aner.

Jeg har samtidig benyttet lejligheden til at slette nulevende, som ikke selv har givet tilladelse til, at de optræder på siden.  Hvis der stadig skulle figurere enkelte, som jeg har overset, vil jeg gerne høre herom. 

29. juli 2001

Nu er der igen gang i opdateringerne. Jeg har rettet nogle småfejl i slægtsbasen. I den kommende tid kan der forventes opdatering af min farfars og farmors aner og disses efterslægt. Det sker i løbet af 2- 4 uger.

10. marts 2001

Så virker sitet igen. Også tilmeldingsblanketten. Husk Stoffers Rejser og Stoffers Debatforum.

03. marts 2001

Jeg beklager men der er en del vrøvl med serveropdateringer. Besøgstæller, søgeside, overskrifter og enkle links fungerer derfor ikke tilfredsstillende. Jeg tør heller ikke stole på  tilmeldingsblanketten. Den fungerer når jeg tester den, men hvis du bruger den så giv mig samtidig en mail  så jeg kan kontrollere om noget går galt.

mailto:kec@frederiksberg.dk

21. februar 2001

Så er opgraderingen gennemført og siderne igen velfungerende. Der kan derfor igen indberettes via tilmeldingsblanketten. Jeg minder om oplysningerne under 11. februar om ændret sidelayout og link til Sydafrika siden. Jeg har i mellemtiden også fået et ekstra subdomæne Stoffers Debatforum  ( http://members.tripod.com/egedal/ ). . Links til Stoffers Rejser og Stoffers Debatforum findes under Links i menuen.

11. februar 2001

Sidernes layout er strammet op. I den forbindelse er søgemaskinen flyttet til en særlig side, hvor der også er vejledning i anvendelse af søgesproget. Rejsedagbog og billeder fra Sydafrika er lagt ud på et subdomæne, Stoffers Rejser, som der også er link til fra Rejsesiden: (http://members.tripod.com/christoffersen.kurt/ )

Webstedet var blevet for stort og jeg har derfor dels ryddet op og bestilt en opgradering af mit abonnement. Forhåbentlig får jeg så løst de problemer jeg på det sidste har haft med opdateringer og databasen over tilmeldte til slægtsregisteret. 

Jeg må konstatere at mine opdateringsproblemer endnu ikke er løst. Hav lidt tålmodighed.

30. januar 2001

Så skal der ske noget igen. Familien har holdt jul og nytår i Sydafrika. Der er derfor nyt under rejser. Der vil snart komme mere.

30. oktober 2000

I forbindelse med en mindre opdatering har siden i perioden 29 - 30. oktober været i uorden. Problemet er nu løst.

18.oktober 2000

Efterårsferien er bl.a. blevet brugt til oprydning. Arbejde og fritidsrubrikkerne er slettet. Kunsten er blevet "smukkeseret" og der er kommet link til Frederiksberg Kommune samt "Stoffers Frederiksbergsider".  Sidstnævnte er mine egne sider om seværdigheder på Frederiksberg.

15.oktober 2000

Slægtsdatabasen er blevet opdateret så den nu rummer knap 600 personer. Tilgangen er fra min mors familie. Opdateringen har været mulig fordi jeg har fået kopi af min mosters, Nora Thomsens, slægtsbase. STOR tak til Nora. 

I forbindelse med opdateringen er medtaget billeder af vores forældre. Der er også billeder af min morfars forældre. Disse sidstnævnte billeder er udsnit fra et familiefoto med alle børnene fra sidst i 1890'erne. Tak til Nora for det billede.

24.august 2000

Der er nu 273 personer i familiedatabasen. Samtidig er der sket opdatering af Pade - slægternes data. Der er også bragt lidt orden på kunstsiden. Det anbefales at bruge lidt tid på linket til maleren Jan Sivertsen. Der vil i løbet af efteråret komme en opdatering af disse sider under "Galleriet".

02. august 2000

Slægtssiderne er nu udbygget med en webbase over p.t. 222 personer. De fleste er fra PADE familien, men der er også en del fra de øvrige slægter. Basen vil blive udbygget løbende i takt med tilmeldinger.

Der er "bonuspræmie" hvis du tilmelder dig slægtsdatabasen. Hvis du tilhører Pade slægterne, og oplyser din  e-mail adr., får du tilsendt Johannes Hansen Pades Autobiografi. Johannes var Danmarks 2. seminarist. Han levede 1750 -1836. Andre får tilsendt omtale af bromanden Jens Christoffersen Falck, der døde 1722 samt af Jacob og Peter Falck. Jacob døde 1769, og der er optegnelser vedr. Peter i perioden 1758 -67.

22. juli 2000

Der er nu taget hul på slægtssiderne. 

21. juli 2000

Så er der billeder fra Mauritius. Og nye links på kunstsiden.

18. juli 2000

Under  "Rejser" er Irland 1998 og Barcelona 1999 nu aktive. Endvider er der links til Louvre,Prado og d'Orsay.

14.juli 2000

Så virker formularbehandleren. Du er derfor meget velkommen til at indtaste dine data hvis du er i familie med mig. Af de planlagte opdateringer (se under 13.juli) er det rejsebeskrivelser og -billeder der får 1. prioritet.

13. juli 2000

Siden er under konstruktion. Der er derfor mange "tomme" links. Følgende links er aktive:

bulletOm siden
Tilmeldingsformularen bør endnu ikke udfyldes da formularbehandleren ikke er tilsluttet. Der sker derfor ikke registrering af indtastede oplysninger.
bulletOm kec
Her er "Blå Bog" aktiv
bulletRejser
Japan er aktiv, men der er pt. kun tekst.
bulletKunst
Links til Jan Sivertsen og Galleri Asbæk er aktive.

Planlagte opdateringer i den kommende uge:

bulletTekst afsnit/billeder til rejsebeskrivelser
bulletFormularbehandleren
bulletOversigt over min og Lis' forslægt til og med bedsteforældre.